Vitaal en gezond ouder worden dankzij CellRecoverySystems

Gezond en vitaal blijven tot op hoge leeftijd is een wens van iedereen. Het CellRecoverysystems heeft verschillende methoden die veroudering tegen gaan en de jeugdige vitaliteit helpen behouden.

Regelmatig gebruik van het CellRecoverysystems werkt niet alleen actief tegen vrije radicalen die onder meer de huidcellen kunnen beschadigen maar werkt tegelijkertijd aan de versterking van het elektromagnetische regelsysteem. De passende geluids- en lichtfrequenties  en de aangename infrarood warmte ondersteunen de onvergetelijke anti aging ervaring.

Een belangrijk mechanisme van veroudering zijn vrije radicalen.

Een belangrijke invloed op de conditie van de huid zijn vrije radicalen. Vrije radicalen zijn moleculen die andere moleculen kunnen beschadigen. In de gezonde situatie is er een balans tussen antioxidanten en vrije radicalen maar door tal van omstandigheden zoals zonlicht, roken, minder goed voedselpatroon kan de balans verstoord raken en zijn er minder antioxidanten dan vrije radicalen en treedt veroudering van de huid eerder op.

De wolk van coldplasma waarin u ligt tijdens een CellRecovery ervaring is buitengewoon effectief in het onschadelijk maken van vrije radicalen en heeft zo een huidbeschermende en herstellende werking.

Tijdens een CRS ervaring ervaart u de Cold Plasma vaak als heerlijk verfrissend dankzij de grote hoeveelheid negatieve ionen, het zijn dezelfde deeltjes die bij een waterval vrijkomen maar bij de CRS ColdPlasma toepassing is de hoeveelheid veel groter!

Levensenergie wordt gestimuleerd.

Uit onderzoeken van arts en wetenschapper dr. R. Werner is gebleken dat vanaf het dertigste levensjaar de levensenergie vermindert. Zo sterk dat op ons vijftigste jaar nog maar  % over is.

De vermindering van deze levensenergie beïnvloed ons herstelvermogen en werkt veroudering in de hand.

Dankzij het geïntegreerde EMG PERTH systeem wordt het elektromagnetische aansturingssysteem en daarmee onze levensenergie ondersteund. Het CellRecoverySystems kan naar wens meer vitaliserend of meer rustgevend worden ingesteld.

In beide situaties is er een antiaging en gezondheidsondersteunend effect.

Stress werkt veroudering in de hand.

Ons lichaam is een zelfherstellend systeem dat niet alleen in staat is beschadigingen zoals wonden te repareren maar ook weefsels onderhoudt door cellen te vervangen.

Het kan dit alleen doen als het in de ‘reparatiestand’ staat en het staat in de reparatiestand bij ontspanning.

Als het lichaam stress ervaart, worden vlucht of vechtsystemen geactiveerd, de bloeddruk, spierspanning en hartslag gaan omhoog, er worden stresshormonen gemaakt en andere systemen zoals voedselvertering en onderhouds- en herstelwerkzaamheden komen op een laag pitje.

In de huidige tijd ervaren veel mensen stress, veel mensen realiseren zich dat niet meer omdat men er aan gewend is.

De ultieme ontspanning als anti-ageing.

Met de individueel instelbare geluid-, licht- en infraroodprogramma’s biedt CellRecoverySystems een unieke gecombineerde ontspanning op meerdere manieren.

De geluidsfrequenties kunnen een diepgaande vibratie in het lichaam veroorzaken, de aangename infraroodwarmte helpt spieren te ontspannen en door de lichttherapie kan de ontspanning naar een dieper niveau gaan.

CellRecoverysystems biedt een unieke integratie

van meerdere supermoderne technieken voor een

optimale anti-ageing.

SUPPORT ARENA

Neem contact op

Adres

Rinno Heidstra
Gaffelhoek 31
7546 MT Enschede (NL)
0031 (0)53 4750234

Adres

EMG-International Jörg Kunde, Hersteller
Unter den Buchen 07
16244 Schorfheide am Werbellinsee (D)
0049 (0)172 390 4996
emg@cellrecoverysystems.info

14 + 2 =