Fitness & EMS-studio’s

Het kiezen van de juiste fitnessapparatuur is niet altijd eenvoudig -Cellrecovery biedt een oplossing. De meeste sportscholen en EMS-studio’s hebben het probleem dat ze geen nieuwe doelgroepen naar hun faciliteit kunnen trekken.

Wij laten je zien hoe je je kunt onderscheiden van de concurrentie en nieuwe doelgroepen naar je studio kunt trekken!

Onderscheid jezelf van de concurrentie

Steeds meer mensen bezoeken een fitnesscentrum, maar de aanbieders zelf lijken erg op elkaar in wat ze aanbieden. De afgelopen jaren is de fitnessmarkt zich blijven ontwikkelen. Langzaam maar zeker positioneren steeds meer fitnessclubs zich als hoogwaardige aanbieders van gezondheid.
Klassieke krachttraining en complementaire behandelingen gaan hand in hand.
Maar waarom zijn deze twee gebieden tot nu toe zo strikt gescheiden?

Bij het kiezen van nieuwe fitnessapparatuur houden exploitanten zich vaak aan het motto: “De trend is je vriend”. Ze kopen een apparaat omdat het in de smaak valt bij het grote publiek. Dit maakt u echter niet innovatief en u bent slechts een van de velen. Waarom zou een potentiële klant op basis hiervan besluiten om zich bij jouw studio aan te sluiten?

Veel operators hebben niet de moed om nieuwe apparatuur en concepten in hun bedrijf te integreren omdat ze bang zijn dat nieuwe producten niet goed zullen worden ontvangen door hun klanten. Wij adviseren je persoonlijk en nemen je zorgen weg!

Lees meer over CellRecoverysystems

SUPPORT ARENA

Neem contact op

Adres

Rinno Heidstra
Gaffelhoek 31
7546 MT Enschede (NL)
0031 (0)53 4750234

Adres

EMG-International Jörg Kunde, Hersteller
Unter den Buchen 07
16244 Schorfheide am Werbellinsee (D)
0049 (0)172 390 4996
emg@cellrecoverysystems.info

5 + 9 =