Koud Plasma

Het koude plasma wordt gegenereerd door verschillende hoogspanningselektroden in de CRS.

Het hele omringende gebied wordt volledig geïoniseerd. De ionisatie en het resulterende elektrische veld verhogen de microcirculatie in het bovenste huidweefsel. Het koude plasma veroorzaakt een kiemreductie van virussen, bacteriën en schimmels, wat een diep reinigend effect heeft op de huid en een gezonde celdeling bevordert. De huid krijgt ook zuurstof en ziet er frisser, steviger en jonger uit.

Ionen worden in de natuur gevormd, bijvoorbeeld bij watervallen.

Ionen worden voortdurend op natuurlijke wijze gevormd in de atmosfeer, bijvoorbeeld door elektrische ontladingen (bliksem), de inwerking van zonnestraling, het opspatten van golven, watervallen en andere natuurlijke processen.

Kunstmatig opgewekte negatieve ionen

Ionen kunnen ook kunstmatig worden opgewekt. In dit geval worden natuurlijke processen gesimuleerd. Een voorbeeld van dit type ionengeneratie is het zogenaamde koude plasmaproces.

Dit wordt gebruikt in de CellRecoverySystems. Het koude plasmaproces wordt gebruikt om negatieve zuurstofionen te genereren in concentraties tot 70.000 per kubieke centimeter lucht.

Het Cell Recovery System genereert 70.000 negatieve ionen per kubieke centimeter. Dat is meer dan een waterval, hier worden 50.000 negatieve ionen per kubieke centimeter gegenereerd.

Cell Recovery systems - device machine

CellRecoverySystems gebruikt koud plasma om ionen te genereren. Koud plasma ionisatie verwijst naar het genereren van ionen door koud plasma. Het wordt “koud” genoemd omdat er geen warmte wordt gegenereerd tijdens het genereren van plasma. In de ionisatiemodule van het instrument worden met korte tussenpozen kleine flitsen gegenereerd. Dit betekent dat er permanente elektrische ontladingen plaatsvinden. Op deze manier worden constant grote hoeveelheden ionen gegenereerd, die enerzijds de lucht ontdoen van ziekteverwekkers en anderzijds een gezondheidsbevorderend effect hebben.

SUPPORT ARENA

Neem contact op

Adres

Rinno Heidstra
Gaffelhoek 31
7546 MT Enschede (NL)
0031 (0)53 4750234

Adres

EMG-International Jörg Kunde, Hersteller
Unter den Buchen 07
16244 Schorfheide am Werbellinsee (D)
0049 (0)172 390 4996
emg@cellrecoverysystems.info

7 + 10 =