Jong blijven tijdens het ouder worden

Fit, energiek en gezond dankzij een regelmatige CRS ervaring

De optimale wellness ervaring voor uw bezoekers en gasten

Het CellRecoverySystems laat mensen dankzij de combinatie van de vijf geïntegreerde systemen een unieke wellness ervaring beleven.

De vijf verschillende systemen worden gecombineerd aan de hand van de wens van de gast. Zo kan bijvoorbeeld een vitaliserende of een ontspannende sessie worden gekozen.

Voor mensen met bijzondere vragen bestaat de mogelijkheid om alle vijf de opties individueel in te stellen of sommige systemen niet te gebruiken.

Zo is een optimale combinatie altijd mogelijk.

Gemak

Voor mensen die een serie ervaringen willen boeken bestaat  de mogelijkheid de gegevens van de persoon en de programma combinatie in de software vast te leggen. Zo verliest u geen tijd met het navragen en nazoeken van programma specificaties.

Veiligheid

Voor de veiligheid zijn de contra indicaties in het systeem vastgelegd. Pas nadat is ingegeven dat er geen contra indicaties zijn is het mogelijk het systeem te starten.

Anti-aging

Een heel belangrijke oorzaak van verouderen is de oxidatieve belasting, de beschadiging door vrije radicalen. Cold Plasma heeft een enorme neutraliseringscapaciteit voor vrije radicalen. Het produceert meer dan 70.000 ionen per cm3! Dat is veel meer dan bij een waterval!

Behalve het onschadelijk maken van vrije radicalen verzorgt het de huid met diep doordringende zuurstof.

SUPPORT ARENA

Neem contact op

Adres

Rinno Heidstra
Gaffelhoek 31
7546 MT Enschede (NL)
0031 (0)53 4750234

Adres

EMG-International Jörg Kunde, Hersteller
Unter den Buchen 07
16244 Schorfheide am Werbellinsee (D)
0049 (0)172 390 4996
emg@cellrecoverysystems.info

14 + 10 =