EMG PERTH magneetveldtherapie

Meer dan 8000 lichaamseigen frequenties worden als een soort melodie afgespeeld.

Het EMG PERTH systeem is geoptimaliseerd voor het hele lichaam in de ´matras´ waarop je ligt.

Ter ondersteuning van de CellRecoverySystems sessie wordt een thuisbehandeling met het EMG PERTH systeem aangeraden.

Voor de thuisbehandeling wordt een individueel advies gegeven zodat u verzekerd bent van het optimale rendement.

Studies en wetenschappelijke artikelen over de algemene biologische effecten van stimulatiebehandelingen zoals PEMF

 1. De circulatie in de bloedvaten wordt geoptimaliseerd en de bloedstroom wordt versneld (slagaders, haarvaten, aders). Inactieve haarvaten in rust worden volgens Lau, Ludwig, Smirnova, Thuile, Terossian, Warnke, Werner met 12-18% geopend.
 2. Het hart levert meer bloed per tijdseenheid, waardoor de bloedstroom verbetert Bassett, Gilinskaya, Käs, Kelinskeia, Ludwig, Pelka, Sorokina, Warnke.
 3. De partiële zuurstofdruk (pO2) in het weefsel neemt aanzienlijk toe, met gemiddeld 20 Torr, en de toename in pO2 kan volgens Kordjukov, Lau, Martin, Stemme, Warnke, Werner tot 5 uur aanhouden.
 4. De membraanpoorten van de celwanden gaan open en vergemakkelijken de in- en uitstroom van ionen. Dit verbetert de celvoeding aanzienlijk Cain, Degen, Fitzsimmons, Tabrah, Warnke.
 5. Het metabolisme (de stofwisselingssnelheid) is dus gebalanceerd in de richting van de norm volgens John, Werner.
 6. Celgroei en celdifferentiatie in bepaalde organeltypen worden beïnvloed door de norm. Celgroei wordt dus niet willekeurig gestimuleerd, maar orgaanspecifieke cellen vermenigvuldigen zich beter volgens Janata, Markov, Warnke, Werner.
 7. Biologische energie wordt volgens Werner in elk opzicht volgens normen gereguleerd (op/neer, rechts/links, yin/yang en binnen de meridianen: metingen met BioGraph, gasontladingsvisualisatie volgens Korotkov en Prognos).
 8. Het samenklonteren van de rode bloedcellen, de zogenaamde rouleaux-vorming (volgens Lau, Münch, Thuile, Werner) wordt geëlimineerd.
 9. De viscositeit van het bloed verandert in de richting van de norm, wat een antitrombotisch effect heeft (volgens Baychev, Degen, Ieran, Kelinskeia, Kordjukov, Lau, Thuile, Warnke, Werner).
 10. De lymfestroom wordt geoptimaliseerd en oedeem (weefselzwelling) wordt aanzienlijk verminderd (volgens Halmos, Markov, Pasynkov, Rodari, Toroptsev, Warnke, Werner, Zhukov).
 11. Elektroconstrictie, d.w.z. de snelle samentrekking en verwijding van kleine bloedvaten in de lengteas bij ongeveer 200 Hz, veroorzaakt een trillingseffect en dus een micromassage van de matrix tussen de organellen (Warnke).
 12. Er is een verhoogde productie van stikstofmonoxide (NO – endotheliale ontspanningsfactor) aangetoond; in 1998 werd de Nobelprijs voor geneeskunde toegekend voor de ontdekking van het vaatverwijdende effect van NO (naar Warnke).
 13. De ademhaling wordt al na een minuut dieper door discrete stimulatie van het ademhalingscentrum (John, Werner).
 14. Het ademminuutvolume is aanzienlijk verhoogd (Bassett, Ludwig, John, Warnke, Werner).
 15. Ze stimuleren algemene en specifieke weefselregeneratie door actiepotentiaalstromen in het lichaam na te bootsen met een specifiek stuursignaal. De actiepotentiaal zet elektrisch regeneratie en genezing in gang, zoals gerapporteerd in Science 10/1994 (Bassett, Degen, Lechner, Markov, Petzold, Werner).
 16. Bij gebruik van de Body Regenerator wordt de zenuwregeneratie met 50% per dag versneld in vergelijking met normale zenuwregeneratie (Bassett, Borgen, Degen, Gilinskaya, Karaleeva, Markov, Milch, Werner).
 17. Witte bloedcellen (T-lymfocyten) en grote macrofagen worden gestimuleerd en het immuunsysteem wordt versterkt (Markov, Moshaev, Khamaganova, Tiuriaeva, Thuile, Warnke, Werner).
 18. De inname van eiwitaminozuren neemt toe (Passath, Warnke).
 19. Verhoogde eiwitaccumulatie (DNA 20%, globulinen 60%, RNA) is herhaaldelijk beschreven in de literatuur en wordt ook geactiveerd door de Test Regenerator (Bassett, Degen, Lechner, Markov, Warnke).
 20. De productie van collageen (gelatine) wordt verhoogd – collageen remt of voorkomt de proliferatie van bacteriën en kankercellen door de hechting van organellen aan elkaar te verbeteren (volgens Degen, Markov, Warnke).
 21. De productie van prostaglandines neemt met 57% toe – deze stoffen normaliseren het reguleringscomplex van het autonome zenuwstelsel (volgens Warnke).
 22. De activering van lysozym bedraagt meer dan 100% – lysozym breekt de bacteriële wand af en werkt als een “pantserdoorborend wapen” (volgens Warnke).
 23. De lichaamseigen productie van 11-hydrocorticosteroïden als natuurlijke ontstekingsremmers wordt verhoogd (volgens Warnke).
 24. Allergische huidreacties worden verlicht (volgens Lenz, Dobzanskiy, Warnke, Werner).
 25. De vorming van nieren in uitpuilende littekens is aanzienlijk verminderd (Degen, Karaleeva, Markov).
 26. Bij diabetici kunnen de bloedglucosespiegels dalen na behandeling met Test Regenerator. Daarom moeten de bloedglucosespiegels bij diabetici aanvankelijk voor en na de behandeling worden gecontroleerd (Bassett, Hess, Ludwig, Werner).
 27. De cellulaire agressiviteit van T-lymfocyten (immuunbeschermingscellen) wordt met 20% verminderd in vergelijking met andere T-lymfocyten in het lichaam – wat een gunstig effect heeft op auto-immuunziekten (Ludwig, Warnke, Werner)
 28. Het geoptimaliseerde gepulseerde elektromagnetische veld heeft een virucidaal effect, d.w.z. het doodt virussen (Boeduel, Herrmann, Werner).
 29. De geoptimaliseerde signalen van de Body Regenerator hebben een pijnstillend en kalmerend effect: ze geven energie in de ochtend en bevorderen de slaap in de avond (Bassett, Goliakov, Grüner, Hansen, Rodari, Warnke, Werner).
SUPPORT ARENA

Neem contact op

Adres

Rinno Heidstra
Gaffelhoek 31
7546 MT Enschede (NL)
0031 (0)53 4750234

Adres

EMG-International Jörg Kunde, Hersteller
Unter den Buchen 07
16244 Schorfheide am Werbellinsee (D)
0049 (0)172 390 4996
emg@cellrecoverysystems.info

6 + 7 =