BEÏNVLOEDT ALLE BIO-ENERGETISCHE PROCESSEN IN HET LICHAAM

Het optimaliseert de stofwisseling van het lichaam en heeft een positief, stimulerend effect op de celdeling. Dit is erg belangrijk omdat een langzaam proces de afbraak van oude elementen verlengt, terwijl een snel proces de cellen niet genoeg tijd geeft om zich te ontwikkelen. De technologie die is ontwikkeld in lang en succesvol onderzoek zorgt ervoor dat het optimale effect wordt bevorderd in de selectie van de stofwisseling.

Cell Recovery Systems

Cell Recovery Systems - logo

INNOVATIEVE TECHNOLOGIE OM DE KWALITEIT VAN LEVEN TE VERBETEREN
Dit is een apparaat van hoge kwaliteit dat een pulserend magnetisch effect uitoefent op de stamcellen op hun optimale trillingsniveau. Een ander bijzonder effect is het aangename ioniserende effect dat tijdens de behandeling voelbaar is en dat de mitochondriale energievoorziening van de cellen optimaliseert en hun energietekort compenseert. Het celenergietekort is een bekend fenomeen in de geneeskunde, dat ook optreedt bij ziekte en uitputting.

VERLICHTING VAN ACUTE EN CHRONISCHE PIJN. PRESTATIEVERBETERING VOOR WEDSTRIJDSPORTERS (LEGALE DOPING)

Om mentale, cognitieve en fysieke prestaties te verbeteren.

BELANGRIJKSTE EFFECTEN VAN HET CELHERSTELSYSTEEM

POST-COVID

Heb je de COVID-infectie gehad en vind je het moeilijk om jezelf weer op te pakken? Ook jij kunt baat hebben bij de Body Regenerator, die de zelfgenezingsprocessen van het lichaam stimuleert, het immuunsysteem versterkt, het herstel versnelt en complicaties kan voorkomen.

VERHOOGT HET UITHOUDINGSVERMOGEN EN DE CONCENTRATIE, STIMULEERT DE BLOEDSOMLOOP VAN HET LICHAAM.

Verhoogt de viscositeit van het bloed en de bloedstroom om de concentratie en prestaties te verbeteren. Het apparaat zendt miljoenen elektromagnetische pulsen in een fractie van een seconde uit om de bloedstroom in het lichaam te verbeteren door kleine bloedvaten te openen.

VERSTERKT HET IMMUUNSYSTEEM

Het heeft een krachtig effect op het hele lichaam en stimuleert het immuunsysteem op cellulair niveau, wat kan leiden tot een gezond, vitaal leven. Het is belangrijk om te benadrukken op welke manieren het het effect op de bloedsuikerspiegel kan optimaliseren, wat een zeer complex proces is.

EFFECTEN OP ANGST, STRESS, BURN-OUT

Vermindert stress, angst, paniek en depressie.

ANTI-VEROUDERINGSEFFECT (ANTI-AGING)

Het apparaat verhoogt de collageenproductie in de weefsels en versterkt de structuur van het bindweefsel van de huid. Regelmatig gebruik van het apparaat kan de natuurlijke en fysiologische uitdroging van de huid voorkomen, wat een natuurlijk gevolg is van het ouder worden. Vergeet niet om elke dag voldoende te drinken als je wilt ontgiften. Drink ook voldoende na de behandeling om het gewenste effect te bereiken.

EVENWICHTIGE, GEZONDE, DIEPE SLAAP (CHRONISCHE SLAPELOOSHEID)

De ademhaling tijdens de slaap wordt vergemakkelijkt en verdiept. Dit alles leidt tot ontspannen, energiek wakker worden om de dag te beginnen met een actieve geest. Dit is niet verwonderlijk, want een goede bloedcirculatie is hiervoor een goede basis. Het kan de ademhaling ondersteunen door afscheidingen in de sinussen op te ruimen. In het geval van allergieën kan het een serieuze hulp zijn.

ONDERSTEUNT DE REGENERATIE VAN DE ZENUWCELLEN

Verkürzt die Erholungszeit nach einer Operation. Kann die Regeneration geschädigter Nervenzellen unterstützen. Die Heilung von Nerven ist normalerweise ein langsamer Prozess. Normalerweise kann 1 mm pro Tag regeneriert werden. Es dauert etwa 100 Tage, um 10 cm eines geschädigten Nervs zu regenerieren. Größere Nerven brauchen in der Regel mehrere Jahre, um sich zu regenerieren. Nach einer Verletzung oder Operation kann das Gerät die Genesungszeit erheblich verkürzen.

 

SUPPORT ARENA

Neem contact op

Adres

Rinno Heidstra
Gaffelhoek 31
7546 MT Enschede (NL)
0031 (0)53 4750234

Adres

EMG-International Jörg Kunde, Hersteller
Unter den Buchen 07
16244 Schorfheide am Werbellinsee (D)
0049 (0)172 390 4996
emg@cellrecoverysystems.info

4 + 14 =